Predatorkontroll – seminarium 22 mars

ÖFK och Jägareförbundet anordnar ett seminarium om predatorkontroll. Medverkar gör Birdlife Sverige, Nordens Ark, Länsstyrelsen och arrangörerna. Läs mer under menyn övriga aktiviteter 2024

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Predatorkontroll – seminarium 22 mars

ÖFK och Jägareförbundet i Kalmar län ordnar ett seminarium om predatorkontroll. Frågan har blivit högaktuell och fått ett delvis nytt innehåll genom att Birdlife Sverige och Nordens Ark i ett projekt med syfte att rädda den sydliga kärrsnäppan som svensk häckfågel. Inom projektet bedrivs en mycket aktiv predatorkontroll, speciellt på södra Öland. Alla intresserade hälsas välkomna och anmälan sker senast 17 mars till per@harkullen.se.

Tid och plats
Seminariet pågår kl 18-20 och ges på Glömminge församlingshem (intill Glömminge kyrka, strax norr om Färjestaden). Före seminariet serveras kaffe och landgång. Omedelbart före, med start kl 17, har Östra Fågelhundsklubben sitt årsmöte.

Medverkande
Birdlife Sverige
Nordens Ark
Länsstyrelsen i Kalmar län
Östra Fågelhundsklubben
Jägareförbundet

Varmt välkomna till en som vi tror intressant kväll!