Resultat från höstprovet 17-18 oktober

Två fina dagar till ända med gott om rapphönskullar på huvudprovet 2020. Lördagens blandparti gick på Per Ahlqvist härliga marker i Södra Sandby med hela 8 rapphönskullar i markerna. Lördagens pristagare blev Östbergets Äzzla med ägare och förare Marie Frändegård med ett 3 pris ukl och hela tre vandringspriser. 
Kennel Landborgens VP, till bästa unghund.
Minne av Torulf Winquist VP, till bästa unghund pointer.
Bästa damekipage VP, Tomaz Janzon

Stort grattis!

Söndagens segrarklass blev precis lika innehållsrik på fågel, 9 rapphönskullar och 10-talet fasaner. Provet gick på lika fina marker runt Kläppinge och Bredsättra. Segrade med CERT gjorde pointertiken Vega ägd och förd av Stefan Sigurdsson och 2 skl med CK kom Top Points Herta ägd och förd av Mona Hammar. Stort grattis till er båda! 
Flertalet vandringspriser delades också ut. Följande vandringspriser gick till Vega och ägare Stefan Sigurdsson.
Segrarklassens VP från Ölands fågelhundsklubb
Nils-Erik Nilssons Vandringspris
Per-Olsson och Ylva Lange tilldelas ÖFK med bäst placering


Pointerhane Ghil med ägare Susanne Hempel fick Kennel Top Points VP, till bäst revierande hund. Stort grattis!ÖFK riktar ett stort tack till alla deltagare och till lördagens domare Johanna Gustafsson Melin, markvärd och tillika skytt Per Ahlqvist och skytt Kenneth Laago. Lika stort tack till söndagens funktionärer, domare  Kjell Gustafsson, skyttar Mats Sandgren och Kenneth Gustavsson, markupplåtare Daniel Hultman, Mona Hammar och Gunnar Nicklasson. Även ett stort tack till markvisare Nils-Erik Nilsson. Sist men inte minst ett stort tack till kommissarie Pia Jelkeståhl.

ÖFK